Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz? Ettől ribinek számítok?
Figyelt kérdés
Szoval szombaton voltam egy buliban 16 vagyok és még nem smároltam soha, de kicsit részeg voltam , és smároltam egy 24 évessel, ez nagyon gáz? (Nem szoktam ilyeneket altalaban csinalni) ez ribisegnek szamit?2016. febr. 14. 21:07
11/18 A kérdező kommentje:
Megijedtem, meg én nem is akartam
2016. febr. 14. 21:20
12/18 A kérdező kommentje:
#10 köszi :)
2016. febr. 14. 21:21
14/18 anonim válasza:
Nem. :)
Csak azért ne váljon rendszeressé.
15/18 anonim válasza:
szerintem sem gáz. bár valóban igaza volt az első oldalon valakinek, hogy legalább az első csókod lehetett volna emlékezetesebb pl ha egy randin csattan el.
de már mindegy:D szerintem ne csinálj rendszert belőle(tapasztalat). de néha belefér.
én nem gondolnálak ennyi miatt ribinek. sajnos sokan oda is vetik magukat(Szexuálisan is). az már gázabb
16/18 anonim válasza:
Nem ribiség, de taszító.
Vigyázz, mert így könnyen pi.csa leszel.
17/18 anonim válasza:
Egyértelműen ribiség, mert olcsón adod magad. Az első hülyeséget ír hogy mindek érzed magad, mert általában a ribik nem érzik magukat annak.
18/18 anonim válasza:
Nem egyforma az emberek értékrendje ,lehet ,hogy neked ez még belefér. Nekem soha nem férne bele , és bár könnyen adtad magad azért ribinek nem mondanálak ,viszont gáznak tartom az ilyes fajta viselkedést. Első csóknak kifejezetten rossz választás volt szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!