Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt velem?
Figyelt kérdés
Korom,kérésre leírom.Egy jó ideje van az ,hogy az iskolába szünetekbe,jó pár csaj odajön hozzám,fb-n irnak.Úgy érzem flörtölnek ,dícsérik a stilusom,hajam meg ilyenek.A leggázabb,hogy szinte mindegyik már megfogta a mellbimbómat és csak úgy fogdossák,rácsapnak a seggemre,beleturnak a hajamba,random megölelnek,lelkiznek stb.Ez nekem gáz meg minden.És nemtudom,hogy csak szivatnak,vagy akarnak valamit?(Nemhiszem,hogy ismerik egymást)2016. febr. 14. 03:55
1/4 anonim válasza:
Gondolom ilyen ecsetfejü ratyigyerek vagy.
Az a menő most a kislányok körében.
2/4 anonim válasza:
Normálisak ezek a lányok úgy őszintén? Ha valamit akarnak tőled akkor nyílván nem így kéne közeledniük.
Szerintem ez nem feltétlen a te hibád,viszont azért a stílusod megnézném. Vagy nagyon lányos vagy ilyen tipikus 'pávagyerek'..
és tudod ez a szomorú. Ezzel a stílussal tudsz hódítani,az oké,de látod hogy mit gondolnak. Szerintem picit légy férfiasabb.
3/4 anonim válasza:
Vagy pedig a masik veglet hogy nem vagy pava de jol nezel ki megvan a sajat stilusod ami nem olyan mint a pavake es ez bejon nekik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!