Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Én még mindig szetretem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én még mindig szetretem a volt barátomat, pedig lassan 1 éve hogy szakított velem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nagyon csúnya szakítás volt. Igazából nem is tudom az okot pontosan. :/ Hiába kérdeztem tőle, mindig csak kitérő válaszokat adott. De ha jól tudom, csaj volt a dologban.

Mostmár jó haverok vagyunk, de én még mindig sokkal többet érzek iránta. Próbáltam már vissza csábítani, de hiába. Igazából lassan, nagyon lassan haladunk, de legalább haladunk.

Ami azt illeti, a fél éves kapcsolatunk alatt kevesebbet haladtunk mint most, barátként. Eléggé nehéz elmagyarazni, de akkor még picik voltunk. Oké, most se nagyon többek, de ebben az évben rengeteget változtam. Egyszóval én még mindig szeretem, és szeretném visszakapni. Én mindig adtam neki új esélyt, nagyon sok dolgot elrontott, de mégis ott voltam vele, és segítettem neki. Ő pedig szinte ok, és előzmény nélkül otthagy. Mit csináljak? Nem megy a felejtés. Nem tudom elengedni.

(Kérlek normálisan válaszoljatok, és ne piszkáljatok a kor miatt. Köszi)

13/l

13/f

2015. dec. 23. 07:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Még idejében vagy, hogy megtanuljad:

.

"Szakítottunk, de maradjunk barátok!" =

Megdöglött a kutyánk, de tartsuk meg!

"Szakítottunk, de kerüljünk újra össze!" =

Támasszuk fel a megdöglött kutyánkat!

.

Ha újraéledne is kapcsolatotok, a tüske benned maradna: ha egyszer csaj miatt szakított veled, bármikor megteheti ismét. Ez a tudat pedig egyetlen kapcsolatot sem erősít!

2015. dec. 23. 09:36
 2/2 anonim válasza:

Hát... egyél fagyit :P Meg nézegess más pasikat, az segít elfelejteni ;)

Igazából nincs értelme utána sírni...

Ilyen fiatalon ne nagyon várj pasitól komoly kapcsolatot, főleg ha már egyszer otthagyott...

Hagyd a francba a hülyét, ha eldobott téged meg se érdemel! :) ;)

2015. dec. 25. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!