Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrányban van egy olyan lány, aki abszolút nem sminkel?
Néhányan nem mernek kimenni vásárolni sem smink nélkül.
Aztán van az a kategória,aki ezt nem veszi annyira komolyan,és viszonylag sminkmentesnek állítja be magát,hisz ő bármikor mutatkozni mer "a la nature",de közbe-közbe sminkel. Ők az átlag,normális felfogás :)
Én viszont soha nem sminkelek,még extra alkalmakra sem.Nem szedem a szemöldököm,mert alapból nagyon vékony,nem is igazán tudnék mit szedni rajta.
Lehetek emiatt hátrányba a többiekkel szemben?
(Sok lány ismerősöm megjegyzi,hogy miért nem sminkelek,és úgy közelítik meg a témát,mintha a szempillaspirál,a szemöldökformázás és az alapozó olyan alap dolog lenne,mint a hajmosás,és a tus,a szemceruza,a szemhéjpúder számítana néha használatos sminknek.)
Én ettől nem érzem magam kevesebbnek,de a reakciók alapján olyan,mintha kevesebb lennék.Talán a legbántóbb,hogy ezt néha olyanoktól hallom vissza,akik képtelenek egy alapozót rendesen felkenni,vagy 8 árnyalattal sötétebb korrektort választanak,vagy a tusvonal hatására az arcuk két oldala teljesen más. Én sem piszkálom őket,pedig (így amatőrként is) 8 méterről látni lehet ezeket.
16/L
3/10 nagyon el lehetsz tévedve ha azt hiszed hogy a smink ápol, még csak 15 éves vagy kíváncsi vagyok hogy fogsz ki nézni 50 évesen smink nélkül mert az úgy-e addigra tökéletesre ,,ápolja a bőröd'' !
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!