Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy neten szinte minden nap beszelunk es elobe egybuszon jarunk neg talalkozunk de oda se jon ram se koszon? 15l
Figyelt kérdés
Sokat beszelgetek neten egy fiuval akit minden nap latok a buszon, egyszer azt irta oda akart jonni hozzam csak siettem es azert nem jott oda vegul, azota semmi , beszelgetunk facebookon de elobe ram se koszon mintha nem is ismerne, ha egyedul van ha a haverjaival...(nem vagyok csunya szal nem azert tuti) szerintetek miert? En 15l o 16f2016. febr. 10. 20:38
1/1 anonim válasza:
Szerintem a srac fel az erzeseitol.... Fel attol, ha megmondja azt pl hogy szeret es te nemet vagy esetleg kinosabbal elkuldod. Facebookon nem kell hogy a szemedbe nezzen es ott felszabadultabban tud veled beszelni... Talan. 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!