Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek srácok? L
Szóval. Nem vagyok egy vézna alkat. Nem vagyok kövér, csak van fenekem, a lábaim se vékonyan. Dolgozom az ügyön, de igazából nincs okom panaszra. Megnéznek az utcán, próbálkoznak is stb. De ezt kismillió lány elmondhatja magáról, szóval nem mondtam ezzek semmi érdekeset, vagy újat. Na de. Egy ideje feltűnt, hogy nézeget egy srác. Sokszor szemezünk. A képeimet is lájkolgatja. Tetszem neki, úgy tűnik. Viszont. Pár haverját, akik testesebbek, szokta szivatni. Persze poénosan, mert rendes srác. Csak csipkelődik.
Szóval ez igazából csak most jutott eszembe. Lehet esetemben is zavarhatja, hogy nem vagyok vékony? A jelek, tehát a sok bámulás nem ezt sejteti. De mikor végigmér, és előfordult párszor, félek, hogy jó, vagy rossz értelemben teszi(?):/
A haverok tök más téma...
Nyilván nem véletlenül nézeget annyira,bár nem ismerhetem a srác ízlését.De mi van akkor ha kicsit nagyobb a feneked?!
Szerintem vonzóbb mint a sok fapitsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!