Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 25-30 közti srácok! Van az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-30 közti srácok! Van az úgy nálatok is, hogy megkívánjátok korábbi tanárnőiteket?

Figyelt kérdés
Konkrétan egy volt áltsulis tanárnőm most 56 éves, de körülbelül maximum 45-nek néz ki. Nagyon bomba nő, kívánatos. Igaz van 3 gyereke, akik már felnőttek meg férje is, de ha arról lenne szó, nagyon összetörnék vele egy ágyat...:) Néha jobban beindítanak a faces képei, gesztusai, mint a korosztályom beli nőké. Nálatok is van ilyen?

2016. febr. 8. 13:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Van, persze.
2016. febr. 8. 13:46
 2/3 anonim ***** válasza:
74%
Betegnek fogtok mondani, de én az óvónőmmel kavartam a nyáron. Gyönyörű 51 éves nő, én 24 vagyok.
2016. febr. 8. 14:21
 3/3 anonim ***** válasza:

2002-ben kezdtem a középsulit. Akkor 14 éves voltam, és az oszt. főm is csak 21, végzős a tanári fősulin, de már taníthatott mellette. Nem volt persze egy nagymellű bombanő, csak átlagos kinézetű, de világosszőke haja, kék szemei, és gyönyörű arcvonása miatt kifejezetten szép volt, és bizony többször eljátszottam a gondolattal, és nem tagadom, itthon többször rá gondolva recskáztam. Azóta persze már férjhez ment és van egy kisgyereke is, de néha jólesik visszagondolni erre az időre, ma már tényleg szimplán csak gondolatban, kézimunka nélkül.

28/F

2016. febr. 8. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!