Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy legyen barátom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyen barátom?

Figyelt kérdés

Nincs barátom és még nem is volt soha. Nem mások miatt szeretnék, mert hogy ciki hogy nem volt, hanem mert már nagyon magányos vagyok. Vannak barátaim de ők nem töltik ki az űrt,inkább összebújnék valakivel,mint folyton csak hülyülni a barátokkal. Viszont barátnőim sem tudnak fiúknak bemutatni mert ők is csak lányokkal barátkoznak. De akkor hol ismerkedjek?

17/L

2016. febr. 8. 18:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Velem is ez van hogy mar hianyzik valaki akit megolelhetek es oda bujhatok hozza es nem masok miatt..16/l lassan 17
2016. febr. 8. 18:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Bárhol lehet ismerkedni :) internetes belül is sok helyen lehet akár még itt is szövődhetnek dolgok (tuti mostanra már vagy 3 levelet kaptál hogy ismerkednének xD) lehet az utcán is lehet társaságban is buliban vagy a suliban :) bárhol :) nekem sincs most senkim akivel összebujhatnék de nyugtat a tudat hogy egyszer majd lesz aki értékelni fog :) 16/f
2016. febr. 8. 18:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha szereted a nemzeti rockzenéket elmehetünk valamikor ;)
2016. febr. 8. 19:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha gondolod írj 16/F én is szeretnék barátnőt újból,bár most igazából nem hajtom annyira mert most néhány célt elszeretnék érni az életemben és arra koncentrálok leginkább,de egy lányért is bármit megtennék :)
2016. febr. 8. 19:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Első körben írhatnál kicsit többet magadról :)
2016. febr. 8. 20:18
 6/8 anonim válasza:

Ugyan így vagyok vele 18/f

De neten ne nagyon ismerkedj, semmit nem érsz el vele, ha az ország másik végébe találsz valakit, mert ugyan úgy nem "tudnál" hozzábújni.

2016. febr. 9. 17:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Hogyan nézel ki?
2016. febr. 9. 17:45
 8/8 s.J válasza:
Nincs baj én itt vagyok,nagyon brutálisan nyomom.Már voltam gang bang party ba is . F...ra kapok minden csajt
2016. febr. 11. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!