Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok miért kell flegmán...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért kell flegmán viselkedni?

Figyelt kérdés
2016. febr. 6. 23:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Valoszinuleg megerdemed.Legalabb is en azokkal szoktam akik felcsesznek vagy akiket nem birok.
2016. febr. 6. 23:04
 2/6 anonim ***** válasza:
29%
Ő tehet róla hogy épp menstruálsz? Ő tehet róla hogy nem bírod? De ezért "megérdemli". Remélem nem ilyen neandervölgyi a nők többsége, mint az első válaszoló.
2016. febr. 6. 23:17
 3/6 anonim ***** válasza:
43%
Mert ribncok!Azt hiszik hogy ők az istenkirálycsászármostodaba*zunkok!Aztán jól gerincre vágod akkor meg sem mernek szólalni!Elba*zott egy világban élünk!Ezért kell a kommunizmus!ÉLJEN SZÁLASI ELVTÁRS!
2016. febr. 6. 23:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Mert valamiért nagyon sok lánynak elképesztően magas az önbecsülése, akkora egójuk van hogy egy kisebb fekete lyuk tömegvonzását produkálhatná.

A vicc, hogy a legtöbb még csak nem is néz ki annyira jól, hogy megengedhetné magának.

Egyébként meg ha flegma veled valaki, szard le. Engem nem szokott érdekelni, flegmuljon másnak.

Na nem mintha mi, fiúk annyival jobbak lennénk egyébként! Az is undorító, amit nemünk pár nem túl tiszteletre méltó tagja művel, akiknek szintén akkora egójuk van, hogy gyakorlatilag "gyűjtik" a szexpartnereket, sokszor olyan lányokat hálóznak be, akik amúgy komolyan is gondolnák a dolgot.

Szerintem az egész fiatalságra jellemző egy beteg felfogás, és ebből ered az is, hogy a lányok sokszor flegmulnak. Keress egy normális lányt, vannak még :)

18f

2016. febr. 6. 23:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Utánozzák egymást, közben ugyanolyan szülein élősködő kis senkik akiket még a szél is elvisz.
2016. febr. 7. 02:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha valaki megérdemli akkor miért jópofizzak vele?:)Nekem nincs ahhoz türelmem de az én k***a anyámat..
2016. febr. 7. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!