Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek most mivan?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most mivan?

Figyelt kérdés

Van egy jó barátom (fiú) és mindig jól elbeszélgetünk nincs gond régebben bevallotta hogy tetszem neki de én mondtam hogy nem szeretnék barátot utána jól elvoltunk megértette meg minden de mostanába úgy viselkedik hogy nemtudom mit érez néha csak úgy ahogy eddig haverként de van olyan hogy érzem rajta ahogy másképp közeledik hozzam önkéntlenül megérint meg ilyenek

Szerintetek még szeret?

Meg az gáz ha esetleg a barátom alacsonyabb nálam? 160cm vagyok (nincs barátom csak ha lenne akkor az ciki?)

2016. febr. 6. 09:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Neked kell tudni hogy neked ciki e..

Probalj meg vele nyiltan beszelni vagy sehogy de akkor hanyagold is a temat.

2016. febr. 6. 09:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik a fiú igazából, ne kezdj el vele járni. Viszont tedd ki a vesszőket a szövegedben: a hogy és a de elé mindig kell vessző, a többit most nem magyarázom el.
2016. febr. 7. 12:05
 3/3 A kérdező kommentje:
#2 tudom, hogy hova kell vessző hidd el, hogy nem nyelvtantanár segítségét kértem hanem a kérdésemre választ
2016. febr. 8. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!