Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem ertem mi van velem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ertem mi van velem?

Figyelt kérdés
Hianyzik a volt pasimal toltot kozos percunk ,pillanatok,csokok....de lehet h nem o maga hannem csak a szerelem... Most mi ez nem ertemm....ma reggel igy keltem fell

#csók #szerelem #ex #pilanatok
2016. febr. 6. 08:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Valószínűleg az van veled hogy egyszerűen hiányzik a pasid és a tudat alattid ilyenkor ezt jelzi.

Bár ez attól is függ hogy mióta nem vagytok együtt.

2016. febr. 6. 08:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Kb fel eve nem vagyunk egyut de 2 evet voltunk egyut
2016. febr. 6. 09:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát igen, így hogy kb fél éve nem vagytok együtt így teljesen érthető.

Mert az emlékek még elég tiszták, ha az ember nem is foglalkozik velük akkor is jelen vannak és néha random előjönnek és természetesen vágyik rá az ember hogy újra átélje.

2016. febr. 6. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!