Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! (15-17 éves korig) ti mennyire orulnetek egy sractol valentin napra egy hatalmas viragcsokornak?
Viragot soha ne adj egy lanynak .mert 1 tul nyalas
2 ha a lány néz mónikashowt akkor nem lesz jo vege (Mágens.......Franci.....)Amikor az exem nekem viragot hozott aszittem h foldugom a fa**ába
Nyálas? :O hát felnőttek is kapnak virágot akkor miért az?
Nem nem néz ratyiságokat... Full értelmes lány szóval nem lenne ilyesmi úgy érzem :)
Szerintem nem nyálas, sőt, a mai világban már kifejezetten különleges, ha valaki csokor virágot ad a kiszemelt lánynak - főleg ilyen fiatalon. Viszont: mikor én a virágboltban voltam, és rózsát akartam venni, annyit mondott az eladó: mindig kevéssel kell kezdeni, és fokozatosan lehet egyre többet. Szóval ne támadjam le egyből 10 ezres csokorral, hanem akár csak egy szállal.
De ez csak az ő véleménye volt, méghozzá azért, mert 1 szálat könnyebben lehet majd fokozni a továbbiakban, mint egy tízezres csokrot.
VISZONT: én akkor vetettem be a rózsát, mikor már jól ismertük egymást, alakultunk.
Ha tudja, hogy bejön neked, de ő nem érez semmit, akkor ez a virágcsokortól nem fog megváltozni (bár valószínűleg mosolyogva veszi át). Ha azt akarod hogy ebből lehessen is valami, akkor bizony inkább a beszélgetésre kellene ráfeküdni. Persze a rózsa és a beszélgetés nem zárja ki egymást, ha adsz neki virágot, és egyben megbeszélsz vele egy találkozót, az már jó.
Sok sikert!
18F
Hatalmas csokrot kapni olyasvalakitől, akivel nem járunk, elég zavarba ejtő.
Egy kis csokor jó ötlet + édesség, de egy hatalmas nem igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!