Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar, ha egy lánynak hiányzik egy foga?
Mindig rendesen ápoltam/ápolom a fogaimat, de sajnos nagyon silány minőségűek. 16 éves vagyok, de meg sem tudom mondani, hogy már hányszor voltam fogorvosnál mert szinte mindig oda járok. Rendszeresen szoktam fogorvoshoz járni, de pont "orvosváltásban" voltam mert nem voltam megelégedve az előzővel, mikor észrevettem, hogy lyukas a fogam ezért nem mentem el rögtön kezelésre...sajnos ennek meg is lett az eredménye, letörött a fogam és az orvos ezt már nem tudja megmenteni, így ki kell műteni...Beszéd közben nem látszik, de ha nevetek vagy szélesen mosolygok (amit mondjuk nagyon nem szoktam) akkor igen... Ez lehet kizáró ok? Nagyon zavaró?
Egyébként ápolt vagyok, odafigyelek magamra, rendesen tisztálkodom stb., tehát tényleg nem arról van szó, hogy 10 éve nem láttam fogkefét...
4. vagyok
Semmi baj, az már elég hátul van, szinte nem is látszik :) Mondjuk kicsit furának találnám, de nem lenne zavaró
egyébként lehet kivehető, "felcuppantható" fogat is rakni a helyére, aminek nincsen egészségügyi kockázata:
Nem mondom, hogy nem zavar egyáltalán, de nem mérvadó. Nem ezen fog múlni. Ha szép vagy, akkor így is úgy is szép leszel :) Nem oszt, nem szoroz.
Egyébként sem látszik, max néhány esetben... mondhatni abszolút nem zavaró. (leírásod alapján)
Egyébként, az annál inkább zavaróbb, ha téged zavar. Attól nincs rosszabb, amikor az ember nem mer 1 adott dolgot csinálni (jelen esetben: nevetni/szélesen mosolyogni), mert próbál valamit takarni, saját maga szégyenli (.../zavarja)
Egyébként még pótolható a fog, ha zavar, és ha van 1 kis pénz :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!