Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15-17 éves fiúk! Ti mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-17 éves fiúk! Ti mit gondolnátok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

15 éves,alacsony (éppenhogy eléri talán a 160 cm magasságot),nem mondanám soványnak ,de dagadtnak sem(63-65 kg körül,de ránézésre vékonyabbnak tűnik)emiatt kicsit nagyobb mellei vannak , vállig érő barna hajú frufruval,barna szemű,szeplős,széles mosolyú,szemüveges lány. Belsőleg kedves,inkább visszahúzódó és félénk,szarkasztikus humorú,megértő,féltékeny tipusú(természetesen egészséges mértékben),kicsit borulátó,könnyen kiengesztelhető,habár magát makacsnak tartja, igen hamar beadja a derekát.

Egyébként még sose volt barátja (nem azért , mert csúnya, csak nem talált rá normális embert, és még van ideje randizgatni szerinte),imád kreatívkodni,szereti az ázsia kultúrát (kpop,anime stb),szeret olvasni,utálja a bulikat (diszkózene,nagy tömeg stb), és nem szereti a páva vagy éppen kigyúrt embereket,minden zenét meghallgat kivéve a technót és a pop számok többségét,odavan az édességekért,könnyen zavarba hozható (pedig ő maga sem szent lélek,ugyanis tudnak lenni olyan kis perverz gondolatai,hogy csak csoda hallgatni),kicsit bizonytalanabb, de emiatt nagyon aranyos.

Kíváncsi lennék a véleményetekre, ugyanis én, mint barátja imádom őt ,de (mivel nem hetero beállítottságú vagyok) esélyem sincs meggyőzni bármiről. Lehetőleg normális kommenteknek örülnék,hogy megmutathassam neki. :"D előre is kösz mindenkinek .

2016. febr. 2. 23:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehetne pakolni
2016. febr. 2. 23:52
 2/11 ShrillBear52 válasza:
Normálisnak tűnik kűlsőre és belsőre is,szerintem biztos lesz egy normális barátja. 15/F
2016. febr. 3. 00:06
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem szereti a kigyúrt embereket? Tehát ha én 16 évesen eljárok kondizni mert szeretek edzeni(tehát valamennyire ki vagyok gyúra), de ennek ellenére értelmes és intelligens ember vagyok normális értékrenddel, akkor elítélendő vagyok?..16/f
2016. febr. 3. 00:11
 4/11 anonim ***** válasza:
Jóféle ;)
2016. febr. 3. 00:13
 5/11 A kérdező kommentje:
#3 Azokra a kigyúrt emberekre vonatkozik ez a hozzáállás ,akiknek csak a gyúráson jár az esze.(Nem a szálkásan izmos,vagy átlagosan izmos emberekről van szó)Nem egyből külső alapján ítéli meg az embereket, de van egy kisebb ellenszenve a kigyúrt emberekkel szemben,de ennek ellenére , amennyire csak tud nyitottan áll az adott emberhez,mert ő maga se szereti borító alapján megítélni az embereket.(Ha belegondolsz egyébként, mindenkinek van egy ilyen hajlama,hogy bizonyos kinézetű emberek felé ellenszenvet érez már csak alapjáraton is,persze ez a megismerés után változik egyértelműen.)
2016. febr. 3. 00:20
 6/11 anonim válasza:
Aranyosnak, és ez alapján vonzónak, érdekesnek tűnik. Igazi egyéniség lehet.:) Jó olvasni, hogy vannak ilyen lányok ennyi idősen, kár, hogy nem ez az átlag. Már ,,kicsit" unalmas a sok cicababa, aki a nyálas pop ,,zenéket" hallgatja, idiótán nyávog, nincs egy értelmes szava.és úgy viselkedik, mint egy kiélt k...
2016. febr. 3. 00:47
 7/11 A kérdező kommentje:
#6 Örülök,hogy így gondolod,mert igazad van.Nehéz találni egy olyan embert,mint amilyen ő. :)
2016. febr. 3. 00:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Így nem sokat lehet mondani, vagyis én nem tudok sokat mondani. Amennyire el tudom így képzelni, úgy semmi baj nincs vele.
2016. febr. 3. 05:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Nagyon szimpatikus lánynak tűnik,ha egy olyan fiúval találkozik nagyon boldogok lesznek! 16/f
2016. febr. 3. 07:18
 10/11 anonim ***** válasza:
Aki 160 centi magasság mellett 65 kiló, az bizony kövér, ne finomítsuk a dolgokat. Nem bántásból írom, de ez tény. Attól még tetszhetsz a fiúknak.
2016. febr. 3. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!