Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek a féltékenység...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a féltékenység ellen? (A barátom legjobb haverja egy lány. ) Elég hosszú és fiatalok is vagyunk, de szükségem lenne a segítségetekre.

Figyelt kérdés
Sziasztok! A helyzet az, hogy a barátom a nagyon helyes, kedves és remek stílusa van, ezzel szemben én nem vagyok valami attraktív és az emberi értékeim említésre sem méltóak. Amikor 'összejöttünk' én voltam a legboldogabb lány a világon. Csak van egy kis baj: rengeteg lány barátja van... ez nem is zavart, csak volt egy 'incidens' az úgy nevezett legjobb barátnőjével. (bulizni voltak nála, és a lány kérésére megfogta a mellét) Tudom, hogy ez nem olyan eget rengetően nagy dolog, de nekem nagyon rosszul esett. Ezek után már akárhányszor megemlíti a lány nevét, vagy azt hogy megy bulizni akkor elfog a féltékenységi roham. Arra, hogy ne találkozzon vele nem akarom megkérni, hiszen régebb óta ott van neki mint én és mégis a legjobb barátja! A lány pedig egyszerűen gyönyörű, okos, vicces és jófej. Mit tudnék tenni a féltékenység ellen? Már ha meghallom a nevét a lánynak egész nap rossz kedvem van tőle. (Én 16 vagyok, a barátom 17 és fél éve vagyunk együtt)

2016. febr. 2. 21:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nemrég kiderült hogy régen majdnem összejöttek... de aztán nem lett belőle semmi. Már azt sem tudom mit érezzek... félek mert nem akarom hogy ennek vége legyen a folytonos ebből adódó rosszkedvem miatt.
2016. febr. 9. 22:28
 12/12 anonim ***** válasza:

Bocs az utólagos válaszért ("Megfogta a mellét? :D

Abban a pillanatban egy nagy pofon a srácnak aztán mehet amerre lát.

Hát nehogymár..") Kicsikém! Erre azt mondom utólag, hogy felpofozni a párodat annak a nőnek a dolga lett volna, akinek megfogta a mellét. Na de ha a srác izomagyú, akkor visszakézből ütne akkorát a csajnak, hogy utána azt sem fogja tudni, hogy most nő e, vagy férfi.

Kérdező!: Egy férfi embernek mindig is lesz lánybarátja akár házasságban él, akár párkapcsolatban ezt a lehetőséget sosem lehet teljesen kizárni.

2019. júl. 13. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!