Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy lány akibe már lassan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akibe már lassan 2 éve szerelmes vagyok, hogyan (. )?

Figyelt kérdés

Van egy lány akibe már lassan 2 éve szerelmes vagyok, az első pillanattól fogva amikor megláttam azóta így érzek. Elég ha csak meglátom már akkoris jobb kedvem lesz, gyönyörü, egyszerüen nemtudom szavakba önteni... na de itt kezdődika baj... Az elmúlt két év alatt alig merek hozzászólni, még a közelébe se merek menni, folyton a barátnőivel lóg és ezis visszatart, teljesen más dolgokról beszélgetnek, párszor ha odamentem hozzá/hozzájuk szótlan voltam, nem tudtam mit mondani. Folyton csak rajta jár az eszem. Az egyik nap szüneten megláttam, majd 1-2 perc múlva becsengettek, a tanórán rajta járt az eszem, egyszercsak lehajtottam a fejem és elkezdtem halkan sírni. Senki nem vette észre, épp aznap egyedül ültem. Nemcsak az iskolában, hanem otthon is sírok emiatt, hogy van egy gyönörű lány akihez még hozzászólni se merek. Már nem birom és nemtudom, hogy mit tegyek. Szeretném közölni vele, hogy mit érzek de nem merem, félek, hogy belesülök, elkezdek dadogni stb... Úgy érzem esélyem sincs nála... Már egyszer megjártam, hogy volt egy lány aki tetszett és elakarnam neki mondani, folyton elhalasztottam, húztam az időt majd eljött a tanév vége a nyáron nem találkoztunk valami sokat és rátalált egy olyan fiúra aki elmerte neki mondani, mert szóbaálni vele stb.

Még egyszer átélni nem szeretném...

Hogyan tudnám közölni vele, hogy mit érzek? Hogyan kerüljek közelebb hozzá? Mit tegyek??

2016. febr. 1. 22:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Érdeklődtem egy kicsitt. A barátnője azt modnta, hogy a ''lány'' nemigazán akar ''pasizni''(igy mondta), és nemtudja, hogy miért nemigazán bír engem... idézem

''ha egy lánynak elsőre nincs meg az a bizsergés vagy szikra akkor később se lesz ,akárhogy akarná/akarnád hidd el tapasztalat''... ennyit erről, továbbra is maradok az a kis beszari akármi, aki nemmer hozzászólni egy lányhoz és inkább csak ül a sarokban és sír...

2016. febr. 3. 22:05
 12/18 anonim ***** válasza:

Egy életed van. Ha nem használod ki a lehetőségeket amik adottak akkor nem lesz semmi az élteddel.Csak sodródsz majd az árral ami belátom én is, hogy sokkal könnyebb mint cselekedni és próbálkozni de semmi képpen se jobb.

Lássük csak mi lenne ha..:

1.Ha nem küld el a lány akkor beszélhetsz vele elmondhatod amit akarsz akár összejösztök elmentek valahova stb azthiszem ezt nem kell ragozni te is érted hogy biztos jó lenne.

2.Ha elküld akkor mi van?Voltaképpen semmi mert még fiatal vagy előtted az élet annyi barátnő vár még rád hogy az csak na.Ha pedig mások cikiznének amiatt hogy elküldött a lány(ha egyáltalán odamész hozzá és egyáltalán elküld) akkor szépen meg lehet nekik mondani hogy ők még oda se mertek volna menni.

Erre csak annyit tudok mondani hogy az elsővel többet nyerhetsz mint amit a másodikkal elveszíthetsz.

Ha pedig mégsem mész oda akkor pedig sok lelki erőt kívánok neked majd azokra a napokra amikor visszaemlékezel arra hogy miért nem mentél oda.

15/L

2016. febr. 4. 15:05
 13/18 anonim válasza:

A 10-es kommentelőnek igaza van. Én is tervezem már az enyémet, csak személyesen akarom meg csinálni.

Ha pedig ezt mondta, akkor inkább felejtsd el a lányt, mert és keress egy másikat. Ha csak fele akkora szerencséd van mint nekem akkor csak pár napot, hetet kell várnod a következőre.

Egy jó tanács: keress olyat, aki érdeklődik irántad, rád ír, jókat beszélgettek, akár facebook-on, akár személyesen. Azzal csak jobban jársz.

15/F

2016. febr. 5. 19:04
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a folyosón vagytok nézz rá olaszos csábító tekintettel mondd neki h hé várj egy kicsit! menj oda majd fejeld be az ablakot..

akkor ahogy csurog a vér a fejedről mondd h ezt miattad csináltam!

menj oda hozzá szorítsd oda a falhoz és smárold le mondd neki érzed ahogy a forró vér csurog az arcodon? ilyen szenvedélyes lesz a mi szerelmünk!

nekem bejött

2016. febr. 10. 21:26
 15/18 anonim ***** válasza:

Na most jól figylej barátom, és ha kell jegyzetelj...

Én is sokáig ilyen voltam, félénk... bár mondjuk közel sem ennyire. Mostanra ez megváltozott, és csak azért, mert csak egyszer kell nagyot nyelni és odamenni, és beszélni szépen vele, nem kell egyből megmondani neki. Csak ismerd meg, mert ha még nem is beszéltél vele, akkor nem is tudod ki ő, mit szeret, és ha csak a külsője tetszik, akkor az nem szerelem.

Ha más hibájából nem tanulsz, hogy nem mondod meg neki a jó időben, akkor meg legalább a saját hibáidból tanulj, emeld meg a segged és MENJ ODA! Meglátod, amikor mondjuk egy kicsit is együtt vagy, menj oda beszélj vele, meglátod nem ilyen nehéz, ő is csak egy ember. Ha meg nem akkor mi van? Nem pecsételődik tőle meg a sorsod ha nemet mond...

Mostanában monda az egyik haverom, mert tetszik egy lány és féltem elkezdeni vele beszélni.

"Inkább cselekedj és azt bánd meg, minthogy azt hogy soha nem tetted meg."

Ha odamész, elkezdesz vele ismerkedni, két lehetőséged is van: Lehet belőle valami, és lehet hogy nem

Ha nem mész oda egyáltalán, csak egy opció van, amit már a saját bőrödön tapasztaltál, ami pedig a NEM!

Szóval szépen nyugodj meg, és menj oda, ne szalaszd el, és nem kell egyből lerohanni azzal hogy tetszik, mert azzal meg is ijesztheted ha nem ismered még annyira. Másrészt meg légy laza, azt szeretik a lányok :D

Na és aztán ennek meglegyen az eredménye, nehogy feleslegesen írjak neked itt fél 12-kor ennyit. Nagy nyelés, és sok sikert! 17/f

2016. febr. 10. 23:31
 16/18 anonim válasza:
Mindenesetre drukkolok nektek,de ha el is szalasztanád(miért tennéd?)akkor találni fogsz pl gimiben egy másik lányt. Lehet hogy külsőre szép valaki vagy nem éppen de először ismerd meg vagy a barátnőjével beszélgess mert valoszínű hogy a természetük és a beszédük hasonló.De ha mered akkor személyesen ismerkedj inkább, a csajnak is jobb ugy ha megismer. 14/l
2016. febr. 10. 23:52
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, az utolsó két válaszolóhoz annyit fűznék hozzá, hogy annyira ismerem, hogy tudjam mit érzek... és ő is engem. Volt pár közös ''emlék'' pl. táborok, sportesemények stb. De még igysem tudom mit kezdjek magammal... Még emlékszem egyszer volt, hogy a gólyabálon, mindenki párban táncolt, csak neki nem volt párja és annyira nem voltam képes, hogy legalább akkor odamenjek hozzá... csak ültem a seggemen...
2016. febr. 17. 20:28
 18/18 anonim válasza:
Beszélj vele, ha az még nem megy,akkor piszkáld! Csak az a lényeg, hogy került a közelébe. Például kérd meg, hogy segítsen valami leckében stb. :)
2016. szept. 21. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!