Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akibe már lassan 2 éve szerelmes vagyok, hogyan (. )?
Van egy lány akibe már lassan 2 éve szerelmes vagyok, az első pillanattól fogva amikor megláttam azóta így érzek. Elég ha csak meglátom már akkoris jobb kedvem lesz, gyönyörü, egyszerüen nemtudom szavakba önteni... na de itt kezdődika baj... Az elmúlt két év alatt alig merek hozzászólni, még a közelébe se merek menni, folyton a barátnőivel lóg és ezis visszatart, teljesen más dolgokról beszélgetnek, párszor ha odamentem hozzá/hozzájuk szótlan voltam, nem tudtam mit mondani. Folyton csak rajta jár az eszem. Az egyik nap szüneten megláttam, majd 1-2 perc múlva becsengettek, a tanórán rajta járt az eszem, egyszercsak lehajtottam a fejem és elkezdtem halkan sírni. Senki nem vette észre, épp aznap egyedül ültem. Nemcsak az iskolában, hanem otthon is sírok emiatt, hogy van egy gyönörű lány akihez még hozzászólni se merek. Már nem birom és nemtudom, hogy mit tegyek. Szeretném közölni vele, hogy mit érzek de nem merem, félek, hogy belesülök, elkezdek dadogni stb... Úgy érzem esélyem sincs nála... Már egyszer megjártam, hogy volt egy lány aki tetszett és elakarnam neki mondani, folyton elhalasztottam, húztam az időt majd eljött a tanév vége a nyáron nem találkoztunk valami sokat és rátalált egy olyan fiúra aki elmerte neki mondani, mert szóbaálni vele stb.
Még egyszer átélni nem szeretném...
Hogyan tudnám közölni vele, hogy mit érzek? Hogyan kerüljek közelebb hozzá? Mit tegyek??
Hány éves vagy?:) Szerintem próbálj előtte beszálni az egyik barátnőjével, kérdezd meg, hogy mit gondol felőled. Aztán írj neki egy levelet, és utána talán lesz bátorságod! Fel a fejjel, nem kell tőlünk megijedni:D
Ha valami kérdésed van, írj! 16/L
Egy biztos. Ha azt szeretnéd, hogy pozitív irányba induljon el az amit szeretnél, azért tenni kell.
Még akkor is ha nehéz, mert addig vársz amíg megteszi más és akkor már késő. Szedd össze minden bátorságod, és mond el amit érzel, mit szeretnél. Az első lépések nehezek lesznek, azután könnyebb. Még egy tanács, mielőtt a lényegre térsz előtte, tegyél apró kedvességeket felé, legyél udvarias, apró jelekkel tudasd vele mit szeretnél de , ne tolakodóan. Utána lehet elmondani mit szeretnél, de talán addigra már érezni fogja.
Egyébként egy nőt nem megszerezni nehéz hanem megtartani.
Ha jóba vagy a legjobb barátnőjével és megbízható, akkor be kéne avatnod, hogy segítsen neked a közelébe kerülni úgy, hogy csak egyedül legyen, hogy tudj vele beszélni.
A barátnő könnyen félre tudja hívni, hogy gyere csak mondani akarok valamit, aztán mondja neki, hogy van egy meglepetése.
Avasd be, aztán feltaláljátok magatokat.
Nem vesztesz semmit vele, csak tapasztaltabb leszel, és bátrabb.
Az 1. kérdezővel egyet értek. Velem is ez volt, több mint 2 évig, pont ugyanez mint veled, csak én nem sírtam. Én az egyik barátnőjét kérdeztem meg még decemberben, és kiderült, hogy lököttnek tart. Hidd el, jobb ha nem tőle tudod meg, ha hasonlót gondol rólad. Ezután már könnyebb lesz elfelejteni (ismétlem: csak ha hülyének tart). Ha mégsem tart bolondnak, akkor tegyél róla, hogy közelebb kerüljetek. Nekem egyébként sikerült azt a lányt elfelejteni, és utána már nem is látod olyan szépnek és tökéletes, mint akkor. Én is pár napja jöttem rá, hogy az a lány akibe évekig szerelmes voltam, mekkora egy rinyagép.
És ha te veled is azok történnek amik velem, akkor hamarosan mást fogsz szeretni, mert én is már mást szeretek. Én például (akit most szeretek) elhívtam pizzázni és igent is mondott, de szegénynek nincs rá ideje, úgyhogy átraktuk a tavaszi szünetre.
A lényeg: légy bátor, és előbb érdeklődj a barátnőitől, hogy mit gondol rólad, és csak akkor hívd el vhova, ha jó a véleménye, ha nem az akkor keress vki mást
Először próbálj csak beszélgetni vele "úgy mindenről", és ne támadd le rögtön az érzéseiddel.
Próbáld meg jobban megismerni. Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!