Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek imponál ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek imponál ha egy fiú úgymond "lovag"?

Figyelt kérdés
Olyan aki mindíg ott van ha szükséged van rá. Udvarias. Tiszteli az időseket ( kivéve ha az idősebb egy bunkó). Mindenkivel kedves ( még az idegenekkel is ).
2016. jan. 30. 23:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
16/f -ként büszke vagyok rá,hogy udvarias ember vagyok,mostmeg kiderül hogy nem menő? o.O Nem baj,akkor sem változom meg...
2016. jan. 31. 16:47
 22/24 anonim ***** válasza:

Azt mindenku elfelejti, hogy a keverés a jó taktika? (nem kártyajáték)

Lehetsz jó, kedves, aranyos... De néha legyél önző. Néha csak ducsizd meg úgy mintha akkor látnád utoljára... Durván, keményen, és akkor tudod h jó voltál, mikor már ömlik a vér a hátadból, meg a nyakadból mert szétharapdált... Néha legyél vele gexcvi is. 30-70 arányban kb... A 70 legyen a norm :l

Pl: ne cigizz, csak dugcsi után, vagy alkalmakkor, stb...

A "normális", amúgysem egy FULL normális pasit jelent, az agyfa§§§2. Azt jelenti, amikor az arányok jók.

Mellesleg a trollokat is szeretik a csajok. Egyszer meghódítottam egy tauren dudut :D

2016. febr. 1. 16:56
 23/24 anonim ***** válasza:
Szal a paladin karid dobd el, és kezdj egy troll maget
2016. febr. 1. 16:57
 24/24 anonim ***** válasza:
Ha veszel vipet beszélhetsz vele akk is ha alli
2016. febr. 1. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!