Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek imponál ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek imponál ha egy fiú úgymond "lovag"?

Figyelt kérdés
Olyan aki mindíg ott van ha szükséged van rá. Udvarias. Tiszteli az időseket ( kivéve ha az idősebb egy bunkó). Mindenkivel kedves ( még az idegenekkel is ).
2016. jan. 30. 23:55
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
ilyen nem létezik..:D
2016. jan. 31. 00:10
 12/24 anonim válasza:

8-as: miért nem jön be, ha kinyitja neked az ajtót vagy meglep valami romantikus dologgal? Ez nem menő manapság? Ciki?

Tényleg kíváncsi vagyok. Lehet 23 évesen már ódivatú vagyok :(

2016. jan. 31. 00:11
 13/24 anonim ***** válasza:
Háát mondom na válasz másik castot de ha az nem jön be holy paladinból talentolj át retrire azzal még talán összejöhet.
2016. jan. 31. 00:12
 14/24 anonim válasza:
Egyik gyerekkori barátnőm is rosszul van a romantikus udvarias pasiktól, nagyon rossz pasikkal kezd mindig és a vége mindig sírás. Csak kihasználják a pasik és ezt hagyja is nekik.. Ez nekem magas, mint az égbolt.
2016. jan. 31. 00:15
 15/24 anonim ***** válasza:

A fiatal lányok nagy részének inkább a rossz fiúk jönnek be. Aztán ahogy idősödnek és lassan célegyenesbe kerül a nagybetűs élet, rájönnek, hogy hop-hop, ezentúl magukat kéne eltartani, saját életet kezdeni és ehhez nem feltétlenül Móricka a legjobb társ, aki napi másfél doboz cigit szív, bunkó, minden másnap piál és nagyon menőn tud száguldozni a Suzukijával.

Olyan 20-22 éves kor környékén kezd fordulni a dolog és egyre inkább a "jó fiúk" jönnek be a lányoknak. Persze így is jelentős fogyasztó tábora marad a "rossz fiúknak".

2016. jan. 31. 00:16
 16/24 A kérdező kommentje:
Én úgy vagyok ezzel hogy egyik pillanatról a másikba át tudok váltani jóból rossz és ugyanúgy vissza XD
2016. jan. 31. 00:21
 17/24 anonim ***** válasza:
Az pech, mert azok, akik csak eljátszanak valakit, nem jönnek be senkinek.
2016. jan. 31. 00:33
 18/24 A kérdező kommentje:

Lehet hogy félre értettél. Nem úgy értettem hogy eljátszom, hanem valamikor egyszercsak átvált a jó rosszra

Biztos fura olvasni ezeket XD

2016. jan. 31. 09:45
 19/24 anonim ***** válasza:
Nem h fura hihetetlen most ugy kepzeltem ezt el hogy ulsz adod a viragot aztan pofonvagod mert atvaltottal ;D
2016. jan. 31. 10:57
 20/24 anonim ***** válasza:
Ja, tényleg totál fura, hogy egyszer jó az embernek a kedve, egyszer meg nem és ezért egyszer paraszt, egyszer meg nem. Váó, te egy csoda ember vagy! Hogy csinálod? Áruld már el! Szerintem nincs is több kamasz a világon akinek hangulatingadozásai vannak! Egy valódi X-men!
2016. jan. 31. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!