Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet? Többi lent.
Figyelt kérdés
Van egy olyan fiú akit sajnos csak látásból ismerek, de nagyon érdekesnek találom, és szívesen megismerném. Viszont neki fogalma sincs arról hogy én ki vagyok, és én magamat ismerve biztos hogy soha nem fogok odamenni hozzá. Csak az a baj, hogy amikor rá gondolok, akkor elkezdenek röpködni a pillangók a hasamban, és nagyon elkezd dobogni a szívem. De hogy lehet ez ha nem is ismerem?2016. jan. 30. 23:51
1/3 anonim válasza:
Velem is volt ilyen :D
Szerintem nagyon tetszik neked es ezert van ez :)
2/3 anonim válasza:
Szerintem belezugtál!!!! Ami nem rosz de vigyázz a látszat néha csalhat. Saját bőrömön tapasztaltam . Ha nincs bátorságod odamenni hozzá akkor irj rá . A haverjaitól tudj meg rola pár dolgot .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!