Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még nincs bátorságom megismerni egy lányt, akkor hogy próbáljam?
Figyelt kérdés
2016. jan. 30. 19:28
11/12 anonim válasza:
Sztem ne szarozz. Bátorság nélkül nem fog menni.Ha belevágsz és nem sikerül...szelávi(ilyen az élet) de akkor legalább tudod.. de sztem tutira menni fog.2 évvel idősebb vagy ergo tapasztaltabb is.A bátorság az ami bejön a csajoknak és nem a hezitálás. Add a tuttára retinapettinggel,h bejön Neked,aztán nyomás.Azt fogja látni,h ez a faszi nem viccel.Hajrá!!
12/12 anonim válasza:
Az én barátom három hónapon keresztül integetett nekem. :'D Ő lett az integetős fiú. Azért integetett, mert tetszettem neki. Nem is ismertük egymást, de integetett. Viccből én is mindig már visszaintegettem. Lassan már üresek voltak a napok, ha nem integetett, és egy idő múlva nagyon megtetszett. Évfolyamtársam egyébként. :) Egyszer a vonatnál leült mellém, odanyújtotta a kezét, és kért egy pacsit. :'D Kérdezte mizu, aztan pedig egyből megkérdeztem a nevét, ő meg már tudta az enyémet,osztálytársaimtól, akiket ismert. Azon a napon nagyon jóba lettünk, és nem sokkal később már nagy szerelem lett. :3 Nem volt egy normális ismerkedés, de bevált. Próbáld meg te is felhívni magadra valahogy a figyelmét, tetszeni fog neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!