Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Tetszik egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Tetszik egy fiú, és nem tudom hogy ő tudja e ezt, és hogy lehet e valami.

Figyelt kérdés
Gimiben vagyok 9.es, és van egy fiú, aki nagyon kedves és jófej, de az elején még nem jött be a külsője miatt, de már megtetszett, és érzem, hogy napról napra jobban tetszik. Ő viszont valószínűleg nem sejt semmit, bár a barátnőim szerint az is lehetséges, hogy tetszem neki. Mit csináljak, hogyan kezdjek el közeledni hozzá? (nem vagyok valami bátor típus). Kérlek segítsetek. 15/L

2016. jan. 29. 16:36
 1/2 anonim ***** válasza:
valameikötöknek lepni kel en fiu vok de en felős xd szóval sztem hivd el v hova mint randi xd
2016. jan. 29. 17:20
 2/2 anonim válasza:
Egy kérdéstől nem lesz semmi baj.. Kérdezz rá egy talira.. Ha tényleg vonzódik hozzád akkor úgyis igent mond, ha nem, akkor se csüggedj, mert nem a te hibád.. Én is félős vagyok (16/F), és igen a fiúnak kéne lépni..ha nem mer akkor vedd kezedbe az irányítást.. Ha valami kérdés merül fel benned írj nyugodtan privátban!:)
2016. jan. 29. 18:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!