Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek bámult meg a lány a buszon?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek bámult meg a lány a buszon?

Figyelt kérdés
Múlt héten felszálltam a buszra,először elől álltam,aztán hátra mentem és leültem. Akkor észrevettem,hogy egy lány bámul elölről ahol én is voltam. Egész úton bámult,aztán mielőtt leszállt volna,hátrajött és ott szállt le és továbbra is csak bámult. Aztán hétfőn megint azzal a busszal jöttem és a lány megint fent volt a buszon és megint elkezdett bámulni,barátnőm is észrevette és furcsállta is. Erre ma is ugyanazzal a busszal jöttünk,de most egyedül voltam,nem szállt le ott ahol eddig hanem ugyanott szállt le ahol én. Ez csak nekem furcsa?!

2016. jan. 27. 18:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Vagy csak furcsa az arcod sminked hajad...
2016. jan. 28. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!