Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a velemenyetek errol?
Letezik e olyan vagy van aki tapasztalta mar, hogy egyszer visszautasitast kapott, hogy maradjunk csak baratok, aztan a vegen kialakult mind a 2 reszrol is a szerelem kesobb?
Ilyen velemenyvaltoztatas.
Fel eve ismerek egy lanyt.
Eloszor nem is nagyon beszelgettunk aztan november elejetol naprol napra egyre jobban elveztuk egymas tarsasagat, es suliban is mindig egymassal szoktunk lenni.Aztan decemberben elmondtam neki hogy kedvelem, erre azt monta, hogy egyenlore nem erez tobbet.
El akartam ot felejteni, de igy, hogy minden nap latom, eleg nehez.
Sulikezdes ota mintha valahogy megtobbet lennenk egyutt, es mar nem olyan mint regen, hanem tenyleg sokkal jobb a helyzet.
Azert kerdeztem azt, hogy esetleg valtozhat meg a velemenye?
Tenyleg o is maskepp viselkedik, mashogy viszonyul hozzam, egyre kedvesebb, es mikor nem megyek oda hozza megsertodik stb, ugy vettem eszre mintha velem akarna lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!