Amig a Nemetorszagi szilveszteri nok elleni migrans eroszakhullam alatt csak parszaz rendor probalta sikertelenul a rendet fentartani. Addig a migrans eroszak elleni tunteteskor 1700 rendor volt kivezenyelve.
Kicsit gondolkozz, szilveszterkor szerinted minden rendőr dolgozik? Elmondom itt a mi országunkban sem, ők is akarnak bulizni és ünnepelni. Na azért nem volt sok rendőr, most meg nincs semmi és belehelt őket rendelni. A másik dolog hogy tüntetésnél mindig több rendőr van, ezt is észrevehetted már Magyarországon is mikor szerveznek tüntetést. (Lásd a Szovjet emlékműnél mikor Novák Elődre küldtek 30 rendőrt csak simán hogy álljanak sorfalat.)
2016. jan. 10. 11:44
2/7 Koplárovics Béci válasza:
A szilveszteri balhé sima szilveszteri bulinak indult. Egy szélsőjobboldali tüntetés, mellette egy (szélső?)baloldali ellentüntetéssel igencsak magában hordozza a balhé lehetőségét.
2016. jan. 10. 11:46
3/7 A kérdező kommentje:
1-es, gondolkodtam.
A rendor barmikor berendelheto, akar szilveszterkor is, tehat, ez nem mentseg.
2016. jan. 10. 11:54
4/7 anonim válasza:
#3: Biztos mindenki futott volna szilveszterkor, főleg akik ittak. Te sem gondolhatod komolyan.
2016. jan. 10. 12:00
5/7 anonim válasza:
A szilveszteri esemenyekre egyreszt nem voltak felkeszulve, masreszt rendori szakmai hibak is tortentek, bele is bukott a kolni rendorkapitany.
A nokkel szembeni eroszak elleni tuntetes valojaban 2 tuntetes volt, az egyik bekes es normalis, a masik pedig a szelsojobbos pegida altal szervezett, amihez neonacik es focihuligan szintu gyokerek is csatlakoztak.
Termeszetesen fekleszult a rendorseg, es nagyon jol tette hogy a focihuliganokat szetverte. ha nem teszi nag valoszinuseggel randalirozas meg autogyujtogatas lett volna belole, sot a ket tuntetes resztvevoi osszeverekedtek volna.
Jo volt a rendori intezkedes.
2016. jan. 10. 12:03
6/7 anonim válasza:
Te gondoltad volna december 31-én délelőtt, hogy migránsok által elkövetett erőszakhullám lesz Kölnben?
2016. jan. 10. 12:04
7/7 anonim válasza:
Pát 100 rendőr? Én a felvételeken pár tucatot láttam.
De ez is csak azt mutatja hogy mekkora hazugság ez az egész onnantól kezdve hogy nyáron minket náciztak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!