Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tini csajok! Ti is szeretitek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini csajok! Ti is szeretitek az idősebb férfiakat?

Figyelt kérdés

Speciel én jobban vonzódom hozzájuk,de kétlem,hogy apakomplexusom lenne.

Mással is van így?vagy csak velem?😁

16L

2016. jan. 26. 13:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
30%
Írj
2016. febr. 11. 08:51
 22/23 anonim válasza:
93%
Imádom őket. 23 éves vagyok. Az első pasim 15 évesen 40 volt és nincs apakomplexuson egy 10 est ő is bőven le tudott volna tagadni.voltam velem egy korúval de nem volt olyan a sex mint egy idősebb pasival. Most két éve vagyok egy 45 évessel se veled se nélküled kapcsolatba sajnos.... Én oda vagyok érte, de ő nem akar megállapodni. Még sem tud és nem akar elengedni. 23/l
2016. márc. 20. 21:11
 23/23 anonim ***** válasza:
Ha meghal tiéd a háza ;)
2023. dec. 3. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!