Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mo-n találok valahol Japán lányokat vagy cuki Animés lányokat?
Figyelt kérdés
Ezekért megőrülök. Komolyan. 17/f2016. jan. 23. 15:01
11/17 A kérdező kommentje:
Az anime MESE, mindenki tudja :D
Csak kicsit durvább XD
2016. jan. 23. 20:46
12/17 anonim válasza:
Nehéz kérdés ők épp az újabb anime részt nézik vagy épp beléjük szerelmesek nem a valós személyekbe. :)
13/17 anonim válasza:
Nincs idejük ismerkedni emiatt. :) csak vicceltem. Előző voltam ez lemaradt.
14/17 Firedoom válasza:
Az a baj, hogy a cuki/animes lányok többnyire annyira antiszocok, hogy szólni nem lehet hozzájuk... Vagy ha az ember megpróbálja akkor mar menekulnek :D
15/17 A kérdező kommentje:
Tudom milyenek, akivel megakartam ismerkedni lezbi volt. S két pinkhajú fullos csaj smárolta egymást. Azt hittem sírva fakadok. Volt más is, kérdeztem tőle olyat hogy hol laksz és igen/nem válaszolt csak. Szóval ja érdekes.
Igazából ahol én élek nem nagyon látok ilyeneket, de ahol barátom lakik csak ilyen animés ismerősei vannak.Azok a lányok külsőre kedvelnek is mert tökre úgy nézek ki mint Worick Arcangelo(Gangstából) szóval mint egy anime karakter kicsit.
2016. jan. 24. 14:31
16/17 anonim válasza:
"két pinkhajú fullos csaj smárolta egymást. Azt hittem sírva fakadok."
Örömkönnyek?
17/17 anonim válasza:
Én ismerek egy csajt aki full olyan mint egy anime de ő nem a te korosztályod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!