Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha nem nézegetem a lányokat?
Nem baj. Csak nem ez a "természetes".
Ne strapáld magad fölöslegesen, hagyd őket.
l
En lany vagyok, ma mar felnott. Amikor 14-19 eves voltam, egyaltalan nem erdekeltek a fiuk sem es a lanyok sem. Tanulni akartam, celjaim voltak, es bar a kozos programokra elmentem, de nem azert, hogy pasizzak, hanem mert erdekelt (pl. egyhetes vizitura, kethetes Spanyolorszag a sulival, stb.) Es egyszeruen nem erdekeltek a fiuk. Engem is megvadoltak a gimiben, hogy biztos leszbi vagyok. Akkor nagyon bantott, de en nem akartam megjatszani, hogy fiuzok, mert az egesz nem erdekelt.
Ma mar tudom, hogy jol tettem, hogy nem mutattam ki, hogy bantanak a megjegyzesek, hogy lestrebereztek, le-buiziztak. Nekem sikerult a celom, az akkori kotekedok pedig Londonban mosogatnak, jobb esetben pincerek...
Te se fecserelj energiat ezekre, ezek nem a te szinted, te felettuk allsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!