Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nálatok ez hátrány?
Betegségem miatt,nem tudok bicajozni.
Úszni se szeretek mivel kiskoromba beleestem a mély vízbe azóta félek tőle.
A magasságtól is félek.
Az lenne a kérdésem,hogy van még a világon fiú aki elfogadna ilyen szerencsétlenül? Tudom sok mindentől félek esetlennek is érzem magam miattuk.
16/L
Én személy szerint sok féle extrém dolgok csinálok. Görkorival vagy gördeszkával közlekedek a városban, hosszú táv futó vagyok és rengeteget úszom. Annak rendje és módja szerint elég gyakran össze is töröm magam.
Na a barátnőm ezek közül egyikre se bír ránézni. Sőt, ahhoz képest, hogy én kifejezetten örökmozgó vagyok, ő az a fajta aki ez idő alatt inkább elszív egy cigit.
Ettől függetlenül megtaláltuk egymást, és semmi kivetnivalót nem érzek abban, hogy nem lelkesedik azokért a dolgokért amiket én szeretek. :D De Őt szeretem, és ez a lényeg. :D
Ez is bizonyítja, hogy milyen egy lusta, elkényeztetett generáció van jelenleg. Ha lehetne barátnőm én vinném mindenhova, biciklizni nagy hegyekre, hegymászás, kirándulások, tengerbe, mi élnénk. De végülis GTA-ban a repülőgépből nagyon bátran kiugrik mindenki....
Amúgy nem sértés, csak az a baj, hogy te elkönyvelted, neked ez van, kész, mindenki hagyjon békén. A nagy lófogat! Ha akarod, akkor le tudod győzni mindegyiket. Bár tény, hogy könnyebb sajnálni magad. A mai világban bőven találsz majd párt, ne izgulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!