Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk nálatok ez hátrány?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nálatok ez hátrány?

Figyelt kérdés

Betegségem miatt,nem tudok bicajozni.

Úszni se szeretek mivel kiskoromba beleestem a mély vízbe azóta félek tőle.

A magasságtól is félek.

Az lenne a kérdésem,hogy van még a világon fiú aki elfogadna ilyen szerencsétlenül? Tudom sok mindentől félek esetlennek is érzem magam miattuk.

16/L

2016. jan. 20. 22:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
59%
Én például agybajt kapok az ilyen "hisztis" lányoktól, akiknek mindenre van valami kifogásuk. Van persze egy csomó fiú, akik ezt képesek tolerálni, vagy nem zavarja őket, de ideje lenne elkezdened kicsit gatyába rázni magad.
2016. jan. 20. 23:52
 12/17 anonim ***** válasza:

Én személy szerint sok féle extrém dolgok csinálok. Görkorival vagy gördeszkával közlekedek a városban, hosszú táv futó vagyok és rengeteget úszom. Annak rendje és módja szerint elég gyakran össze is töröm magam.

Na a barátnőm ezek közül egyikre se bír ránézni. Sőt, ahhoz képest, hogy én kifejezetten örökmozgó vagyok, ő az a fajta aki ez idő alatt inkább elszív egy cigit.

Ettől függetlenül megtaláltuk egymást, és semmi kivetnivalót nem érzek abban, hogy nem lelkesedik azokért a dolgokért amiket én szeretek. :D De Őt szeretem, és ez a lényeg. :D

2016. jan. 21. 02:18
 13/17 anonim ***** válasza:
60%

Ez is bizonyítja, hogy milyen egy lusta, elkényeztetett generáció van jelenleg. Ha lehetne barátnőm én vinném mindenhova, biciklizni nagy hegyekre, hegymászás, kirándulások, tengerbe, mi élnénk. De végülis GTA-ban a repülőgépből nagyon bátran kiugrik mindenki....

Amúgy nem sértés, csak az a baj, hogy te elkönyvelted, neked ez van, kész, mindenki hagyjon békén. A nagy lófogat! Ha akarod, akkor le tudod győzni mindegyiket. Bár tény, hogy könnyebb sajnálni magad. A mai világban bőven találsz majd párt, ne izgulj.

2016. jan. 21. 07:48
 14/17 anonim ***** válasza:
őő hát ugy nézem értelmi fogyatékos nem vagy szóval miért ne, persze én ettöl szeretem a magaságot és a mély vizet:'D
2016. jan. 21. 08:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha ismerkednél írhatsz
2016. jan. 21. 10:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Elfogadnálak :) ezeken kívül biztos van olyan benned ami meg lehet nincs egy másik lányban és akkor az ilyen apró hibák már nem számítanak 16/F
2016. jan. 21. 15:02
 17/17 anonim válasza:
2016. jan. 22. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!