Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elfogom tudni engedni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogom tudni engedni?

Figyelt kérdés
Depreszióval küzdök mivel bántalmaztak az iskolába kerek egy éve de azóta is gyötörnek az emlékek.Ezt megelőz egy évre,elhunyt a szeretet dédimamám akit nagyon szeretem ez volt 2014 januárjában a sulis bántalmazás 2015 januárban,aminek következtében két hétre kórházba kerültem.2015 Februárban újabb csapás ért,meghalt még egy dédimamám.Vissza visszatér a fájdalom az elhunyt szeretteim miatt és a bántalmazás miatt is.Igyekszek túl lépni rajta de nem olyan könnyű. Szerintettek egy társsal kicsit enyhithetném a fájdalmat okozó rossz dolgokat?
2016. jan. 19. 21:47
 1/2 anonim ***** válasza:
előszőr is szerintem magadban tisztázd az érzésid aztán akarj párkapcsaolatot mert labilisan nem szokott jó vége lenni a dolgonak csak ártasz a másiknak
2016. jan. 19. 22:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Írj prívátot:)
2016. jan. 20. 05:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!