Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnátok 1 ilyen fiúval?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok 1 ilyen fiúval?

Figyelt kérdés

Valószínűleg ez itt már a sokmilliomodik ilyen kérdés,de bővítem eme listát még egy ilyennel.

Külső:174 cm magas,barna szem,fekete haj,átlagos/1 picit átlag feletti arc.Testalkatom átmenetet képez az átlagos és a sportos között.

Belső:Fogjuk rá,hogy intelligens.Nem hódoltam be ennek a svegjoló irányzatnak(mielőtt belekötnétek direkt írtam így).Hobbijaim közé tartozik a sport,zenehallgatás,sorozat/filmnézés.Nehezen ismerkedem.Úgy állok másokhoz,ahogy ők hozzám.Megbízható vagyok és kedves a magam módján.Komoly dolgokról is lehet velem beszélni,de gyakran jön rám az 5 perc,olyankor nagyon fárasztó tudok lenni.Zene terén inkább a rockot helyezem előtérbe,de igazából bármit meghallgatok ami megtetszik.Hanyagolom az alkoholt,a dohányzást és az egyéb káros hatású narkotikumokat.

2016. jan. 19. 18:11
1 2
 11/18 anonim válasza:
Elso vagyok:) ha ugy nezel ki, ahogy leirtad...nincs gond a csajozassal gondolom...:)
2016. jan. 19. 19:48
 12/18 anonim ***** válasza:
Ennyi alapján igen, a zene kifejezetten fontos nekem, így most is az volt a legszimpatikusabb része a dolognak, értelmesnek is tűnsz, szóval azt hiszem könnyen találhatsz olyan lányt, akinek tetszel :D
2016. jan. 19. 20:01
 13/18 A kérdező kommentje:
De,sajnos van...
2016. jan. 19. 20:03
 14/18 anonim ***** válasza:

Hűha, ez nálam az übercuki kategória, tökéletes *~~~* Küldesz egy képet privátban? :)

14/L

2016. jan. 19. 20:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Simán. :D
2016. jan. 19. 20:52
 16/18 anonim ***** válasza:
42%
A kötekedős vagyok, aki kijelentette, hogy attól függ. 160 cm magas, kék szem, barna haj, egy picit selena gomezes arc. Testalkatom átmenetet képez a csinos és az ultra dögös között. Én SEM hódoltam be a swag yolo irányzatnak. Ja, és fogjuk rám, hogy intelligens vagyok, csak ilyankor fél 10 körül nem, 12től megint normális. Zene terén bármit meghallgatok, és kritizálok, aztán meghallgatom mégegyszer, és azt hallgatom egész nap. Hanyagolom a... Kb mindent, még olyan helyen sem voltam, ahol alkoholt árulnak, kivéve a sarki boltot. Na, szimpi vagyok? :P ;)
2016. jan. 19. 21:23
 17/18 A kérdező kommentje:
Te is lehagytad a kort.
2016. jan. 20. 16:52
 18/18 anonim ***** válasza:

olyan vagy mint en csak fiuban:D elso olvasasra szimpatikusnak tunsz. esetleg probalkozz olyan lanyoknal, akik tobbre mennek a kulsosegeknel, es akkor valoszinuleg boldog leszel vele.nezz korul a sulidban, a visszahuzodobb lanyok neha tartogatnak meglepeteseket.

sok sikert :)

2016. jan. 22. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!