Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy ilyen fiúval?
Valószínűleg ez itt már a sokmilliomodik ilyen kérdés,de bővítem eme listát még egy ilyennel.
Külső:174 cm magas,barna szem,fekete haj,átlagos/1 picit átlag feletti arc.Testalkatom átmenetet képez az átlagos és a sportos között.
Belső:Fogjuk rá,hogy intelligens.Nem hódoltam be ennek a svegjoló irányzatnak(mielőtt belekötnétek direkt írtam így).Hobbijaim közé tartozik a sport,zenehallgatás,sorozat/filmnézés.Nehezen ismerkedem.Úgy állok másokhoz,ahogy ők hozzám.Megbízható vagyok és kedves a magam módján.Komoly dolgokról is lehet velem beszélni,de gyakran jön rám az 5 perc,olyankor nagyon fárasztó tudok lenni.Zene terén inkább a rockot helyezem előtérbe,de igazából bármit meghallgatok ami megtetszik.Hanyagolom az alkoholt,a dohányzást és az egyéb káros hatású narkotikumokat.
17/F
Szerintem tökéletes. Pláne ha az 5 percnél a barátnőd vevő lesz rá, és ő is jót tud veled hülyéskedni.
Személy szerint mindig is bejöttek a barna szemű, és fekete hajú srácok.
Soha nem is szerettem az /ecsethajú swag yolo vagyok/ "fiúkat"
A lányok meg csak értékelni fogják, hogy megbízható és kedves vagy ráadásul komoly dologról is lehet veled beszélni amit igen nagyra tartunk/tartok, de hülyéskedni, viccelődni is lehet veled.
Hanyagolod az alkoholt és a cigit, amitől nem leszel büdös, és a fogaid sem mennek tönkre, sem a tüdőd.
Nekem tetszik. :)
16/L
küldj képet és megmondom :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!