Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti nektek bejön egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti nektek bejön egy ilyen lány?

Figyelt kérdés

Imád olvasni ha van mit olvasni naphosszat órákat képes olvasni.Szereti az állatokat.Kicsit félénk visszahuzodó de ha kell kinyitja a száját és csíp mint a torma.Szeret barátkozni,akit megszeret azért a végsőkig küzd és mindig kimutatja a szeretetét az érintett felé.Kicsit teltebb lányról van,szó de a szíve hatalmas kedves jószívű aranyos megértő.Olyankor bunkó,de csak akkor ha rossz napja van vagy fáj valamije de akkor se mindenkivel.

16/L

2016. jan. 19. 10:43
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem bejön:)

20/F

2016. jan. 19. 10:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Időzített bomba,inkább elkerülöm!
2016. jan. 19. 10:52
 3/8 anonim ***** válasza:
nem kösz! hangulat zavaros kövér lányról van szó inkább kihagyom
2016. jan. 19. 11:15
 4/8 anonim ***** válasza:

Türelmes és megértő vagyok,úgyhogy igen :)

15/F

2016. jan. 19. 11:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem, nem szeretem a tormát. Azt meg kifejezetten utálom, ha valaki azért bunkó velem, mert éppen rossz napja van.
2016. jan. 19. 11:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Mennyire telt? Magasság, súly..?
2016. jan. 19. 15:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem nem csipem ba rámászik valaki az állatokra és annyit olvas és nem velem folkozik "csíp mint a torm" elég furcsa megnyilvánulás de látszik bogy sokat olvaxol mert akkor nem irtál volna ilyen metaforát.Ha pedig bunkó akkor pápá nekem ennyi volt ha telt alatt azt kell érteni hogy +4-5 kg tehát magas vagy de 60 kg és nem a hasad kövér akkor jó csaj vagy de amugy kicsit változtass magadon járj sportolni uszni bicajozni crossfitezni intimtornázni és legyél felnöttes hogy nem vagy bunkó
2016. jan. 19. 15:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Ennyiből nem derült ki
2016. jan. 19. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!