Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mennyire jön be, ha egy lány szereti a komoly zenét?
Figyelt kérdés
Csak érdekel, mivel nekem Chopin a kedvencem, ha hallgatok zenét, akkor az ő zongoradarabjait hallgatom! (Szóismétlés 4ever)2015. nov. 30. 15:46
1/12 anonim válasza:
Valamilyen szinten szeretem a komoly zenét, főleg a zongorát, de hogy ez bejövős lenne-e, azt nem hiszem:D De hát nyilván ahány ember annyiféle ízlés:D
2/12 anonim válasza:
Számomra semleges, mindenki azt hallgat amit szeret :)
3/12 anonim válasza:
Max ha Ludovico Einaudi-t szereti az illető:D
4/12 anonim válasza:
jó nyilván én se úgy értem, hogy ez miatt nem jönnék össze egy csajjal, csak nem ad semmilyen + dolgot:D Mert ugye a kérdés az, hogy ez mennyire jön be:D
8/12 anonim válasza:
Én 90%-ban csak klasszikust hallgatok.
Hildegard von Bingentől Armando Pierucciig válogatva. Van olyan is benne, aki/ami nem tetszik.
9/12 anonim válasza:
(F17, 10 éve zeneiskolában zongorát tanuló, komolyzenét is hallgató egyén)
Általánosságban komolyzenét hallgató lány esetében nekem egy komoly, korosztályához képest érett lány képe ugrik be, pont az, ami nekem ideális lenne. Írhatsz privit, hogy fejtsem ki bővebben.
Amúgy a Chopin-keringők a kedvenceim a zongorarepertoáromból :D
10/12 anonim válasza:
Therion bejön pár arcnak mondjuk elég "hosszúhajúak".Vagy esetleg apocaliptica... :D Metallica simphony dupla :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!