Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nálatok ez előny vagy hátrány?
Figyelt kérdés
Ha egy lány mesét néz kicsit idősebb korába mivel a mesék gyereknek szólnak és gondolok itt a tinikre.Nektek bejön ha egy tini mesét néz vagy hátrány?
16/L
2016. jan. 18. 14:05
11/17 anonim válasza:
Én is nézek, de inkább régi meséket, nem ilyen Nikkelödön egy kocka két kör grafikájú szarokat. Mekk mester, hupikék, pumukli, mézga család, frakk, tom és jerry.
12/17 anonim válasza:
Attól, hogy vannak régi jó klasszikusok, még nem kell elfogultnak lenni, hogy csak azok voltak jók! Spongyabob (bár már vmilyen szinten ez sem mai) kimondottan szórakoztató az újabb mesék közül, felnőtt fejjel is
13/17 anonim válasza:
Előny. Bár mesefüggő. Én is szoktam nézni. Magamra nézve nem érzem cikinek. Szeretem a meséket, mert azon kívül hogy felnőttem, megtudtam maradni gyereknek is. :)
23/F
14/17 anonim válasza:
Az ilyen ciki-nem ciki dolgokban általában az a lényeg, hogy adod elő. Ha szégyenkezve, elcsukló hangon mondod, hogy ma mesét néztél, akkor ciki lesz, ha meg úgy, hogy "képzeld! ma reggel pumuklit néztem, még minidg tök vicces" akkor szerintem nem ciki.
15/17 anonim válasza:
27éves fejjel is nézem,akár a csipkerózsikát is,plusz édesapám 53 éves fejjel is nézi a mesét.Kikapcsol:D
16/17 anonim válasza:
Néhán mesét még énis nézek :D 16f
17/17 anonim válasza:
Pff épp most üllök és garfieldet nézek 19 évesen xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!