Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek? Csak nekem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Csak nekem tűnik úgy, hogy nem szerette a lányt?

Figyelt kérdés
Van egy jó barátom, aki most 19 éves. 15-16 évesen volt egy barátnője kb.3-4 hónapig, a kislány akkor 13 éves volt, és megcsalta a fiút. Ezután egy társaságba jártak, ottvolt a lány barátja is, és a fiú következő barátnői is. De most már azt vettem/vettük észre, hogy a srác a lánynak egyáltalán nem köszön az utcán, közösségi oldalon letiltotta, amikor olyasmi volt, hogy a testvére talán összekavarodik a lánnyal az sem érdekelte. Mire utal ez a viselkedés? Jól gondolom, hogy ezekszerint annó nem szerette azt a lányt?

2016. jan. 18. 12:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Mivan?!!? Komolyan ennyi eszed van, vagy én értettem valamit félre?! Tehát a lány megcsalta a fiút, a fiúnak ez fájt, letiltotta és nem is köszön neki már. Ebből totálisan az következik, hogy a fiú szerette a lányt, aki őt nem és csak hülyítette. Komolyan erre magadtól nem jöttél rá, hát pedig teljesen evidens! Vagy csak én értettem félre, az is opció.
2016. jan. 18. 12:58
 2/9 Zedricht ***** válasza:
Vagy annyira kiakadt akkor es leszarja.En is szetmentem egy lannyal, utana a haverjaimra is rahajtott, most meg engem lajkolgat facen
2016. jan. 18. 12:59
 3/9 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló! Nem hinném hogy nekem kéne így esni. Azért nem hiszem, hogy evidens mert utána egy helyre jártak, nem voltak rossz viszonyban, a srác mmeg azzal is jóban volt, akivel megcsalta a lány. És évekkel később tiltotta le, és csak egy két hónapja nem köszön kb.

De lehet hogy ennyi eszem van.:)

2016. jan. 18. 13:08
 4/9 A kérdező kommentje:
De konkrétan a volt barátnői közül egyetlen egy van csak, aki (még) ismerőse vagy bármi, pl. közösségi oldalon
2016. jan. 18. 13:11
 5/9 anonim ***** válasza:
13 évesen megcsalta, az komoly
2016. jan. 18. 13:12
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát ez a lány azóta sem változott. Nem sok szépet gondol róla a srác, hogy mi lett a lányból...
2016. jan. 18. 13:15
 7/9 anonim ***** válasza:
valószínű szégyelli a srác, hogy 3-4 éve egy ilyen kis ribivel sikerült összeállnia
2016. jan. 18. 15:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát igen, pontosan annyi eszed van, amennyi látszik. Ezt nem sikerült megemlíteni, én meg sajnos nem tudok gondolatot olvasni. Ha neked megy, akkor ügyes vagy, de ne magadból indulj ki, mert az emberek nagyja erre nem képes. Nem estem neked, de amilyen információkat megadtál totálisan evidens volt a dolog. De te sem vagy azon a szinten, hogy kommunikáljak veled, sajnálom. A többi információ tudtán meg mi, kívülállóként aztán baromira tudjuk. Megint hiányzik az agy. Bocsi! Üdvözlet!
2016. jan. 18. 16:34
 9/9 A kérdező kommentje:
Sajnálom, nem direkt hagytam ki, azért is helyesbítettem utána. De remélem így már mindenkinek viszonylag átlátható a történet. Köszönöm a válaszaitokat! :)
2016. jan. 18. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!