Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ideje figyelek egy lányt akivel egy vonaton utanzok de visszahúzódónak tűnik és nem tudom hogyan szólítsam meg hogy nehogy el ne ilyesszem, ti milyen indokkal szólítantok meg és milyen témával kezdenétek a beszélgetést?
-Szia, bocsi van egy zsepid?
-Nincs
-És adjak?
;) Nekem bejött mert humoros lányról volt szó és jól elvoltunk
Elsősorban a helyesírásod javítom ki jó szándékkal, tehát ne anyázz! A "megijedni", mint ige, ahogy láthatod pontos "J"-vel írandó. Ha valakit elijesztesz, akkor ott is csak egy "L" betű van, nem dupla. Szívesen! ;)
A kérdésre egy válasz próba: én le sem szólítanám, mert nem ismerem, ergo, hogy tudnék szerelembe esni? 0.0 Ha pedig mégis le kéne, akkor valahogy mellé ülnék le és valamilyen formában segítséget próbálnék tőle kérni, amitől nem hiszi egyből azt, hogy szerelmes vagyok, de mégis egy jó párbeszédet tudok kirobbantani. Ennyit mára, másnap a vonaton, mint egy ismerőst, simán csak odaülnék mellé és kezdődhet az ismerkedés kicsit jobban, mint tegnap. Egy ilyen kérdést találj ki az első napra. :) Sok sikert! :D
Leülnék vele szemben, és figyelném. Ha rámnéz akkor kedvesen rámosolyognék. Ha visszamosolyog, akkor nyert ügyed van. Másnap szerintem egyből le is ülhetsz mellé mikor felszállsz.
Megmondod neki, hogy mindig látod a vonaton és most már muszáj volt ideülnöd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!