Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom jo helyre irom-e ezt a kerdest, de lanyok titeket zavar, ha egy fiu ragja a kormet?
Figyelt kérdés
Nem pont a ragasra gondolok, hanem arra ahogy kinez utanna (bocsi az ekezetek miatt ;) )2016. jan. 17. 23:18
1/4 norbi544 válasza:
Uhh.. fiúként írom, hogy undorító. Olyannyira tapasztalatból beszélek, hogy 16 éves létemre nagyjából 10 éve folyamatosan rágtam. Az elmúlt két hétben sikerült abbahagyni. Egy idő után iszonyatos függőséggé tud ez is válni. Bár emellett már több mint egy éve tart a párkapcsolatom, szóval ha nem egy külsőségeken alapuló kapcsolatról és lányról van szó, akkor nem nagy probléma.
2/4 anonim válasza:
nem lenne váló ok a számomra, de a körömrágásnak oka van, stressz pl, igyekeznék, hogy segítsem ezt megszűntetni
3/4 anonim válasza:
Van barátnőd? ha igen csináljátok többször ;D 18/l mióta van fium, azőta nem rágom, viccen kívül jót tesz az idegeknek a szex. Randa,gusztustalan,de ha az ember egyszer rászokik,nehéz de nem lehetetlen leszokni:D nem volt kizáró ok az elején, mikor még nem csináltuk...
4/4 anonim válasza:
Én is rágom a körmömet, évek óta próbálok leszokni, szerintem is csúnya, de nem sikerül. Szóval nem zavarna jobban mint a sajátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!