Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 év fölötti lányok lefeküdné...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Botu kérdése:

17 év fölötti lányok lefeküdnétek egy 16 éves fiúval?

Figyelt kérdés

2016. jan. 17. 10:49
 1/10 anonim ***** válasza:
hát sokak szerint ahogy szerintem is 16 év fölött már reális dolog elvesziteni előtte elég korai de ha 16 éves a srác akkor szerintem semmi gond nincsen vele :)
2016. jan. 17. 11:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

#1:Ez amúgy vicces,hogy 1 bizonyos korhoz kötitek a dolgot...ennyi erővel ha valaki 15 éves és 1 hét múlva lesz 16,akkor az még korai,de ha 1 hét eltelik,akkor már neki is szabad?!?o.O Ha engem kérdezel,szerintem az is korai,de ez persze személyfüggő.Ez attól függ,hogy ki,hogy érzi,mennyire érzi magát érettnek ehhez..valljuk be elég kevesen,sokan azért csinálják,mert "jaj,ekkor már lehet,és ciki,ha nem teszem meg"..pedig rohadtul nem,sőőőt. :D A kor csak egy szám,szerintem ki,hogy érzi..van,aki már normálisnak érzi ennyi idős korban,de van,aki meg még egyáltalán nem.

De a kérdésre válaszolva szerintem változó..van aki megtenné,és van,aki nem.Szerintem 1-2 év még nem számít soknak,de vannak olyanok,akik ebben az esetben is szintén korhoz kötik a dolgot és úgy vannak vele,hogy fiatalabbakkal biztos nem.

2016. jan. 17. 11:21
 3/10 anonim ***** válasza:

2#

Végre más is bölcs :D

2016. jan. 17. 12:05
 4/10 anonim ***** válasza:
42%
nálam nem a kor számít, hanem a külső és a méret
2016. jan. 17. 13:34
 5/10 anonim ***** válasza:

#3:Köszi szépen!! :) :D néha nem értem az embereket.. :s

pedig én sem vagyok valami húú,de idős a 15 évemmel :DD

(#2-es voltam)

2016. jan. 17. 16:49
 6/10 A kérdező kommentje:
#4 pontosan mekkora az elfogadható?
2016. jan. 17. 22:18
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
hát így centire nem tudom megmondani, de az a jó, ami hosszra nem fér be végig a számba, vastagságra meg pont át tudom markolni
2016. jan. 18. 00:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Úristen,de gáz vagy...komolyan ez számít?Szánalmas vagy.
2016. jan. 18. 19:07
 9/10 anonim ***** válasza:
#8-as vagyok:Ezt a 7-es válaszolónak írtam.
2016. jan. 18. 19:07
 10/10 anonim válasza:

16/F

Kor nm szamit ilyen esetben. En is megdugnek egy 30 eves not akar ha dogos. Ha valakit esetleg erdekelek irjon😂😂 budapesti vagyok bar nm hiszem h itt fogok uj partnert talalni

2016. aug. 27. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!