Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy maradhatnák vele egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy maradhatnák vele egy teremben?

Figyelt kérdés
Egy fiú szimpatikus az iskolába.(12 évesek vagyunk) Nem ugyanabba az osztályba járunk. Hétfőnként neki nyelvtan korepe van. Viszont nekem akkor kint kell lennem az udvaron. Mit mondjak a tanáromnak, hogy beengedjen a terembe? Valami olyasmire gondoltam, hogy megkérném, hogy engedjen be mert nem leszek napközibe. Ilyen ötleteket kérnék!

2016. jan. 16. 16:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Mond meg neki hogy tetszik a srác, azt hadd maradj bent, mert fel akarod szedni - sőt még tanácsot is kérhetsz a tanártól!!
2016. jan. 16. 16:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Úristen, de bolond vagy. Jobbat nem tudtok mondani?
2016. jan. 16. 17:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyi idősen babázál nem való még neked,a fiúzás.!
2016. jan. 16. 17:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Megkérhetnéd a tanárodat hogy te is járj a korepre mert pl.:Nem érted az anyagot

Vagy ez nem kivitelezhető ? :)

13/L

2016. jan. 16. 17:36
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem van egy nagyon jo otletem napkoziben amikor egyutt babáztok beszélgess vele...
2016. jan. 16. 17:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg játszik -e veled papás -mamásat.

Első voltam - a bolond 😉

2016. jan. 16. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!