Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
KÖZÉPISKOLÁS lányok, ti örülnétek ha a párotok uzsonnát vinne nektek?
Figyelt kérdés
Persze előbb ezt megbeszélné veletek, hogy mikor és hol és az uzsonnaszünet egy részét 20-ból kb 5/10 percet a fiútokkal töltenétek, majd ő továbbengedne a barátnőitekhez?:)
Illetve iskola után megvárni, mint meglepi, nem szólni előtte..
2016. jan. 15. 21:25
11/15 anonim válasza:
én örülnék neki, meg figyelmes, tök mindegy, hogy szendvicset ad vagy süti, szerintem ez egy kedves gesztus és a szándékot kell értékelni
12/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, bárcsak mindenki igy gondolná ezt! :)
2016. jan. 16. 00:10
13/15 anonim válasza:
Szerintem aranyos dolog. Bar en az atlag szerint furan taplalkozom, szoval nekem kaja teren nehez a kedvemben jarni. De a baratnod valoszinuleg egyszerubb eset.
14/15 A kérdező kommentje:
Nem az, sőt nagyon is komplikált, csak már ismerem annyira, hogy tudjam mit szeret s mit nem! :D
2016. jan. 16. 14:21
15/15 anonim válasza:
Későn írok, de nem baj:)) Az én jelenlegi barátom (ő 17 hamarosan 18 én meg 19 éves vagyok)ugy kezdett el udvarolni, hogy kaját vett nekem mikor otthon hagytam. Ő akkor 12,5 éves én meg 14 voltam. Rá pár hónapra összejöttünk, és azóta is együtt vagyunk. Minden nap megvár, és voltak napok amikor ÉN hoztam neki kaját, voltak olyanok, hogy ő. Szerintem keves volt tőled ha megtetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!