Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,17 éves fiú vagyok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mit tegyek h barátnőt szerezzek? Nem járok bulizni egyaltalan. Szerintem nem nézek ki rosszul és normális is vagyok minden téren. De mégsem tudok barátnőt szerezni.
Kérlek segitsetek...megadom privátban a facemet és ott beszélhetünk és ott mutatok képet\képeket magamról.
Ha lehet kort írjátok.
Előre is köszi annak aki segít.
2016. jan. 15. 15:33
1/3 anonim válasza:
Talán lehet h kívülről jól nézel ki,de belülről talán nem vagy olyan jó. De amúgy nem tudom,szóval ha nem így van akkor bocs! De amúgy küldheted a faced :)
2/3 anonim válasza:
Kicsit mozdulj ki, kezdj el ide oda járkálni és majd valami csak összejön.
Ha gondolod elküldheted a faced.
3/3 anonim válasza:
Szia. Hat figyu nem csak buliban lehet csajozni.. Probalj meg beszelgetni a sulidba jarokkal, vagy ha van valami hobbid akkor ott, es majd alakul.😉 Amugy nekem is kuldheted a faced.😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!