Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik az a szemszin, amiben igazán "el tudtok veszni"?
Figyelt kérdés
Kort es nemet is legyszi :)2016. jan. 14. 14:11
2/17 anonim válasza:
nekem bármi jöhet:) a barna szemeket mondjuk annyira nem szeretem... 16/l
3/17 anonim válasza:
Nekem a kék a kedvencem. :) 15/L
5/17 anonim válasza:
Nekem a világosbarna őzikeszem! :D A fiúnak is ilyen van,akit kedvelek!Egyébként a fiúk,akik tetszettek nekem mind barna szeműek voltak.A kék az szép igen,de úgy érzem nem az én stílusom,bár ki tudja mi lesz!A zöld elmegy,a szürke szép.
7/17 anonim válasza:
Szürke, zöld és a nagyon sötèt (majdnem fekete) barna.
9/17 anonim válasza:
Nem a színében veszek el, hanem a tekintetében. A szem a lélek tükre, ez nagyon igaz:) 18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!