Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hagyjam a büszkeségemet vagy?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam a büszkeségemet vagy?

Figyelt kérdés

Pár napja beszélek egy fiúval, az most mindegy, hogy hol. Régebbeb nagyon csajozós volt, kb. hetente lehetett más lánnyal látni. Majd pár napja rám írt, először nem akartam beszélni vele, mert nem voltam rá kíváncsi, de megesett rajta a szívem. Egész nap beszéltünk, másnap suli volt, de akkor meg egész délután. Következő nap kb. 1orat beszeltunk kis par perces megszakításokkal. Azt mondja, hogy eddig nagyon bejövök neki, de ma láttam, hogy fent van, ìrtam neki, látta, nem ìrt vissza. Gondoltam, edzése van, de most is fent van és semmi.

Szerintetek hagyjam a büszkeségemet vagy írjak rá? 14/l

2016. jan. 13. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Tudod ne te fuss utanna ha fontos vagy neki akkor keres. Priviben egy megyet vagy varost irsz nekem pont van egy ilyen osztálytársam 14/l
2016. jan. 13. 20:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Írj rá, mit veszíthetsz? Csak egy fiú.
2016. jan. 13. 20:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék, mert ha akar majd eszébe jutok, ha nem, akkor meg ez van. De közben mindig nézem a telefonomat hogy mikor fog írni.
2016. jan. 13. 20:38
 4/4 anonim ***** válasza:

"Régebbeb nagyon csajozós volt, kb. hetente lehetett más lánnyal látni. "

Hagyd.

2016. jan. 13. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!