Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet vele? Fog még keresni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet vele? Fog még keresni vagy hagyjam?

Figyelt kérdés
Annó ráírtam osztálytársamnak egyik ismerősére,egy lány. Akit akkor még nem ismertem.Hülyeségből "udvaroltam" neki és mondta hogy van barátja stb.Most csütörtökön rámírt hogy szakítottak,és hogy el akarja felejteni.Gondoltam magamba hogy ittvagyok én miért ne:D. Aztán szombaton mondta hogy velem akarja elfelejteni,és hogy imád engem. Meg ilyen csókos gif.-eket küldött,és mondta hogy lassan már ez lesz vele meg velem.Aztán vasárnap,vagyis tegnap meg azt mondta hogy egésznap sír,meg fekszik a fiú miatt,mondom de hát ittvagyok én,erre aztmondja hogy nem most kellet volna írnom,hanem 1 hónappal késöbb,akkor sikerült volna ez az egész.És letiltott.Most ebbe az a cink,hogy nemis én írtam rá csütörtökön,hanem ő rám.
2015. dec. 7. 14:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Tipikus lúzercsaj aki a saját érzelmeivel sincs tisztában és csak szánalomkapcsolatot akar. Nem véletlen mondta hogy veled akarja elfelejteni a bánatát. Azaz Te csak szánalomból kellenél neki, amúgy magas fokon tesz a fejedre.
2015. dec. 7. 16:09
 2/3 A kérdező kommentje:

Mégis bekapta volna első találkozásnál:DDDDDDDDD

Vagyis osztály társam szerint ILYEN téren NAGYON könnyen kapható.

2015. dec. 7. 20:39
 3/3 anonim ***** válasza:
X és Y ezt meg azt mondta. Semmit nem számít. Az, hogy bekapta volna csak azt bizonyítja, hogy igazam van. Aki szánalomkapcsolatban van, az mindennel együtt megy bele, és ebbe beletartozik a szex is. De ettől még ugyan úgy lúzer marad a csaj és még mindig nem lesz tisztába a saját érzéseivel...
2015. dec. 8. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!