Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a volt barátommal? Adjak neki időt és ha hiányzok neki úgy is keresni fog? Hagyjam az egészet? Segítetek.
Figyelt kérdés
Fél éve szakítottunk a volt barátommal..de én még mindig szeretem akárhányszor találkozunk mindig smárolunk..egyszer összejöttünk megint 2 hétre d eutána azt mondta h nem szeret...egy hete találokoztunk..smároltunk..és magától puszilgatott a kézfejem puszilgatta...ölelgetett..:S nem értem...és mondta h amúgy én szeretek veled lenni meg bírlak meg SZERETLEK s mikor a szeretlekre visszakérdeztem h mi volt ez???azt mondta h csak véletlen volt...de szerintem vki nem mondja véletlen azt ha nem érzi tényleg azt...NEM??? mit csináljak???jne keressem???szerintetek szeret..? az egyik ismerőse azt mondta h szerinte szeret csak a haverjai miatt nem akar vem összejönni...meg am mikor haverokkal van és akkor felhívom teljesen más...olyan mintha "vagány"akarna lenni a haverjai előtt h húú de beszólok a volt csajomnak de mégis mikor velem van teljesen más... szerintetek miért????adjak neki időt és ha hiányzok neki úgy is keresni fog???? vagy mi tévő legyek???lécci segítsetek!!!előre is köszönöm:P2009. márc. 17. 17:58
1/2 anonim válasza:
ne aggódj,ámbár nem tom hány évesek vagytok
az én barátom 30,és ugyan ezt csinálja,elmegy......visszajön
és tudom,hogy szeret,még akkor is ha azt mondja nem!
minden kapcsolatban vannak mélypontok
a haverok előtt,meg velem is másképp bánik,volt már hogy leqrvázott:(
sok időt azért ne addj neki,legalább kéthetente hívd fel,írj neki,és mindig monnd el hogy szereted,ez nálam bevállt
2/2 A kérdező kommentje:
köszike:P
2009. márc. 18. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!