Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Barátnőm vagdossa magát és én nem tudom mit csináljak. Mivan ha eldurvul a helyzet? Ha függővé válik? Mit mondjak neki? Hogyan győzzem meg hogy ez rossz? Közületek van valaki aki át ment már ezen?
2016. jan. 13. 20:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi miatt vagdossa magát?? Senki se csak úgy kezdi el magát vagdosni, meg hogy tetszik neki.. Mindenképpen meg kellene vele beszélnetek, és a vagdosás helyett valami mást kitalálni, pl. rágózás vagy valami ilyesmi..
2016. jan. 13. 20:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Vegyél el tole hegyes szúrós éles targyat. Esz érvekkel nem tudod meggyőzni. Odztalytarsamon csak pszichológus tudott segiteni. Akar mondd meg neki hogy ne mert egy rossz vágás rs meghal. Mutass neki olyan kepet amin a a vágások helye latszik a teljes gyogyulss utan es hogy ügye nem akarja. Valami lelki oka lehet család suli barátok.. . Ezt ha kiderited mi at ok akkor mar azon kell változtatni. Es ha megjobban eldurvulns szólj szüleinek vagy akar egy felnottnek akiben megbizok es galgat ra... Javítsatok ki ha rosszat irtam es kerlek egy kort is irj.
2016. jan. 13. 20:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!