Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nálatok ez mit jelent?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nálatok ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Minden pénteken van délutáni tesi, oda jár egy kis csoport lány, egy osztályból. Nagyon jóba vannak, meg minden, és én is jóba vagyok Velük. Mindig, ha a folyosón véletlenül nem veszem észre őket, mosolyogva rámköszönnek hangosan. De ha én köszönök előre, akkor is. Ezt a folyamatos mosolygást nem tudom hova tenni, mert az 5 lányból 3-nak van barátja.. Szerintetek ez jelent valamit, vagy csak én veszem ilyen komolyan??

2016. jan. 12. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak te gondolod komolyan

Én is mindig mosolygok de nem tetszik az összes ember aki elmegy a folyosón vagy az utcán

Azért mosolygok mert nekem is jól esik meg látom az embereken hogy nekik is jól esik egy-egy mosoly😀

2016. jan. 12. 18:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy jelent bármit is, max annyit, hogy szimatikus vagy nekik.

Nekem egy lany ( en is lany vagyok) köszön igy a sulibol, hogy mindig mosolyog, pedig csak látásbol ismerjük egymast, o valoszinuleg ilyen kis mosolygos :)

Lehet azok a lanyok is, akiket te ismersz

2016. jan. 12. 18:10
 3/5 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy igazatok van, és semmi az egész..

De általában meg inkább csipkelődnek, ha valamiről beszélünk vagy valami..

2016. jan. 12. 18:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Lány vagyok... Es ha én koszoneskepp megpuszilom a barátnőmet mar a lányokat szeretem?

Es én is mosolygok mindig. Mindig mindenkire.

2016. jan. 12. 18:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne komplikald tul a dolgot... Valoszinuleg maskor is szoktak mosolyogni.
2016. jan. 12. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!