Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lányok, van esélye nálatok egy 25év feletti pasinak?
Hát, nálam nem lenne :), de ismerek párat akik az "idősebb pasikat" szeretik :P
14/L
Az a baj h nagyon fiatal vagyok (13l)
De ha lenne olyan és a szüleim megengednék én összejönnék egy 25 évessel de csak 14-15 évesen
nekem volt már idősebb :D ő 27 volt.
szóval simán. ha jól megvagyunk egymással. engem nála se érdekelt sose hogy idősebb nálam joval.
17/l
Köszönöm a válaszaitokat.
További kellemes estét mindenkinek! :)
#3-as:Egy 13 és egy 14/15 éves között mi a különbség?:D
Nem azért,csak tényleg az az 1 év :D
Amúgy nálam nagyon nem lenne :/ Nem lenne miről beszélni,és azért gondolj bele...én gyerek vagyok,egy 25 év feletti férfi pedig már rég felnőtt.Nyilván hogyha nézek egy filmet/sorozatot és játszik benne egy 25 éves vagy annál idősebb fiú,akkor arra sokszor szokták a tinilányok mondani,hogy "úú,de helyes" "jaj,de aranyos",de a való életben nem jönnék össze soha egy több,mint 10 évvel idősebb fiúval.Legalábbis ennyi idősen tuti nem :) Aztán persze vannak azok a lányok,akik hamar felakarnak nőni és mindig az idősebb fiúk tetszenek nekik,tuti van olyan is,aki benne lenne ebben,de én biztos nem.15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!