Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is szokott szomorú lenni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is szokott szomorú lenni ilyenek miatt?

Figyelt kérdés

Az egyik ok, ami miatt gyakran szomorú vagyok, az az, hogy ha meglátok egy szerelmes párt az utcán/képen/videóban, ugy érzem, hogy nekem soha nem fog összejönni.

Az is nagyon zavar, hogy ha meglátom azt a fiút, aki tetszik, egyszerűen semmit nem merek tenni.

mitől lesztek boldogabbak?

2016. jan. 11. 21:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

igen :D

múltkor elég volt a pulzusemelkedéshez annyi, hogy valaki kérdezte tőle, hogy "XY, hogy-hogy itt vagy?", én a teremben voltam, tőle kb 5-6 méterre :D

2016. jan. 11. 22:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor te majdnem olyan vagy mint én, csak én fiú vagyok :D Mondjuk én azért messziről rá merek nézni a lányra, illetve közelről is pár másodpercre de ha beszélnem kéne vele szívrohamot kapnék ott helybe :D
2016. jan. 11. 22:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Én nem merek neki írni sem és a tiltását sem merem visszavonni... :/
2016. jan. 11. 22:52
 14/15 A kérdező kommentje:

12. messziről én is ránézek és amig nem néz vissza, közelről is simán :D

a "gond" akkor kezdődik, ha ő is a szemembe néz :D

2016. jan. 11. 22:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha nagyon sokáig unatkozol akkor meg fogod szokni. :)

Nagyon sok idő kell, de ez egyszerűen csak el fog tünni és szinte semmit nem fogsz érezni abból ami régen rosszul esett csak az unalmat.

Én is így csináltam és mostmár nem ANNYIRA rossz látni más szerelmes párokat.

17/f

2016. jan. 11. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!